Nieuws

Bericht van het bestuur

Na een lang en mooi seizoen, afgesloten met een husselavond en huldiging van de interne competitie kampioenen, moeten we alweer na gaan denken over het nieuwe seizoen 2020. Met we, bedoel ik het bestuur en alle overige vrijwilligers die er voor zorgen dat we een leuk en geslaagd seizoen hebben en de vereniging blijft draaien. Maar "we" zijn natuurlijk ook alle actieve leden die graag een bal slaan en toernooien en wedstrijden spelen. Daarom een aantal mededelingen.

Algemene ledenvergadering

Deze wordt gehouden op woensdag 11 december. De locatie is De Haard, Molenpad 2a, 2265AK Leidschendam. Vanaf 19.30 uur is de zaal open, vanaf 20.00 uur start de vergadering. Zie dit bericht als een vooraankondiging. Maar alvast nadenken door iedereen over wat er komend seizoen beter kan, wordt zeker op prijs gesteld.  

Lidmaatschap TCO/TVK

Wanneer je voor 1 december het lidmaatschap niet hebt opgezegd, dan gaat het bestuur er automatisch vanuit dat je lid blijft in het seizoen 2020. Wens je het lidmaatschap toch op te zeggen, dan kan je dit niet doen via het  beantwoorden van dit bericht, maar ga je naar de site van TCO en onder het kopje 'lidmaatschap' kan je dan bij 'opzeggen', het lidmaatschap van TCO/TVK laten vervallen. Je krijgt dan ook meteen de bevestiging van je opzegging, waarmee het proces van opzegging voor een ieder geborgd is. Wij hopen uiteraard dat je lid blijft en wellicht kan je mensen om je heen enthousiasmeren om ook lid te worden.

Duur van het seizoen

Er waren wat opmerkingen over een voortijdig einde van het seizoen. Echter, de lengte van het zomerseizoen is standaard 29 weken en de lengte van het winterseizoen is 23 weken en dat is dit jaar niet anders. 

« Terug

» Nieuws archief