Nieuws

Kom tennissen bij TCO/TVK!

KOM TENNISSEN BIJ TCO/TVK!

Zoals alle leden hebben kunnen lezen in de mail, loopt er momenteel een ledenwervingsactie. Om onze banen en speelmogelijkheden te behouden doen we een beroep op al onze leden om in eigen kring nieuwe leden te werven. En daar staat wat tegenover: een bonus voor elk nieuw lid dat je aanbrengt. Voor een nieuw seniorlid krijg je een bonus van €25, voor een nieuw juniorlid €10. Die bonus geldt voor elk nieuw lid dat je aanbrengt. Hoe actiever je werft, des te groter je bonus. Kom dus in actie voor de club!

Voor nieuwe leden bieden we ook een zogenaamd lockdown-abonnement aan, bedoeld voor bijv. leden van sportclubs die nu stilliggen maar hopelijk per 1 september weer kunnen gaan draaien. Het lockdown-lidmaatschap loopt daarom tot 1 september; de contributie bedraagt € 165 voor senioren, € 100 voor senioren tot 25 jaar en € 65 voor junioren. Ook voor het aanbrengen van deze tijdelijke leden is er een bonus: € 15 voor een senior en € 7,50 voor een jeugdlid.

Alle verdere informatie over het lidmaatschap en het aanmeldingsformulier is te vinden op onze website, www.tcotvk.nl. Bij aanmelding vermeldt het nieuwe lid jouw naam als aandrager, waarna jij de bonus krijgt. Iemand die voor het lockdown-lidmaatschap kiest, kan dat aangeven in het opmerkingenveld op het aanmeldingsformulier.

« Terug

» Nieuws archief