Nieuws

'In de Bonen'

Onderstaand bericht kregen we van Hans en Jacqueline Hendriks:

Lieve lezer,

Het heeft even geduurd, maar belofte maakt schuld. Bij ons vertrek op Overdam hebben we afgesproken u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Hierbij laten we u met trots weten wat we de komende periode gaan doen.

‘De vlag kan uit’ … Wij zijn … ‘In de Bonen’

U denkt vast: “wat een rare titel?” Lees even verder en het wordt u duidelijk. Vanaf heden staat er namelijk voor de Hulp- en Heilkerk, gelegen op Landgoed Voorlei, een heuse Italiaanse Piaggio koffiekar.

‘De vlag kan uit’: Als de vlag wappert dan is de kar geopend! 

‘In de bonen’ is de naam van de koddige Piaggio koffiekar op drie wielen.

Zoals de meesten van u weten, wonen we direct naast het te ontwikkelen Landgoed Voorlei, het voormalige Schakenbosch. Gedurende het afgelopen jaar heeft zich een nieuwe nationale sport ontwikkeld namelijk: wandelen. Wij zagen steeds meer mensen te voet langskomen en langzamerhand ontwikkelde zich het idee om voor deze doelgroep een Coffee to go-punt langs de route te realiseren. Ook de projectontwikkelaar was direct enthousiast en bood zijn medewerking aan door ruimte ter beschikking te stellen. Het gaat om het voorportaal en terras van de Hulp- en Heilkerk op Schakenbosch.

Hans heeft nog steeds liefde voor koffie en heeft de afgelopen jaren verschillende cursussen als barista gedaan. Jacqueline zorgt voor de aankleding van het bakkie, zowel in letterlijke als in figuurlijke zin, minstens zo belangrijk.

‘In de bonen’ moet u niet letterlijk nemen want we nemen hier aan de kar het vak serieus en we gaan voor de hoogste kwaliteit. Zo malen we de bonen van een bekende Nederlandse koffiebrander ter plekke en werken we met de keurmerken van Rainforest Alliance, Fairtrade en biologisch.

In de regel zijn wij altijd in de bonen maar is de koffiekar ‘In de bonen’ overdag open bij droog en mooi weer. Zeg maar, wandelweer.

Wij hopen dat de vlag veel zal wapperen en zien u graag komen.

Met gastvrije groet,

‘In de bonen’

Hans en Jacqueline Hendriks

M: 0654 660 130

« Terug

» Nieuws archief