Nieuws

Zomercompetitie

Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar een interne zomercompetitie op de zaterdagochtend. De speeldata zijn: 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli, 14 augustus en 28 augustus. De wedstrijden duren 1 uur. In principe beginnen we om 10.00 uur. Bij voldoende aantal deelnemers speelt de eerste groep van 10.00 tot 11.00 en de tweede groep van 11.00 tot 12.00 uur.

Elke poule heeft 4 deelnemers, dit kunnen vrouwen en mannen zijn. Er worden altijd dubbels gespeeld, elke speler speelt voor zijn/haar eigen punten.

Een competitieronde bestaat uit 3 wedstrijden in steeds wisselende combinaties. Als er 3 wedstrijden zijn gespeeld, worden de games bij elkaar opgeteld en promoveert de nummer 1, de nummer 4 degradeert.

Bij de poule-indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte, zodat beginners en de ervaren spelers hun krachten kunnen meten met spelers van gelijk niveau.

Als je een keer verhinderd bent, dan mag je zelf voor een invaller zorgen, wel graag van dezelfde sterkte. Vorig jaar waren er spelers die graag mee wilden spelen, maar waren één of twee dagen verhinderd. Dat is niet erg, een invaller mag altijd en hoe meer spelers er mee doen, hoe gezelliger het is.

Het is ook mogelijk om je als reserve op te geven.

De eerste competitiedag beginnen wij met koffie en uitleg. De laatste competitiedag eindigen wij met een gezamenlijke lunch.

Met vragen kun je altijd terecht bij Arianne van Rijn, Mirjam van den Akker en Erik van Lochem.

« Terug

» Nieuws archief