Nieuws

Aanvang zomerseizoen met activiteiten in maart

Openingstoernooi TCO/TVK, zondag 17 maart

We starten met een openingstoernooi waarbij de jeugd in de ochtend speelt en de senioren in de middag. Inschrijven hoeft niet; we maken ter plekke leuke dubbelcombi’s. Je kunt jezelf vanaf een kwartier voor aanvang in de kantine melden.

Jeugd 10.00 – 12.00,  senioren 13.30 – 16.00

 

Clinic / inloopmiddag voor nieuwe leden, zaterdag 23 maart

Speciaal voor degenen die in 2023 of 2024 lid zijn geworden, organiseren we een aantal inloopmiddagen. Op zaterdag 23 maart om 13.00 uur is er voor deze nieuwe leden een clinic. Als er voldoende trainers zijn, kunnen ook andere leden hieraan meedoen (max. 15 leden!). Aanmelden via competitie@tcotvk.nl.

Na de clinic, van 14.00 tot 15.00, is er voor de deelnemers gelegenheid tot vrij spelen en kennismaken met andere leden.

 

Familietoernooi TCO/TVK/Amie, zondag 31 maart

Bedoeld voor alle leden van beide verenigingen. Korte wedstrijdjes in poules, koppels bestaande uit jeugdspeler (9 tot 17 jaar) met vader/moeder/opa/oma etc. Inschrijven via het formulier op de website of via de lijst op het prikbord.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

In de eerste week van april start de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024. Houd er rekening mee dat er tijdens competitiedagen mogelijk minder banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. De competitiedagen zijn: maandag – dinsdag - donderdag van 10.00 tot ca. 14.00 uur, vrijdag vanaf 19.00 uur, zaterdag en zondag de hele dag. Doorgaans zijn er ’s middags meer banen vrij dan ’s ochtends.

 

Inloop dubbelspelavonden

Vrijdag 22 maart vindt de eerste inloop dubbelspelavond plaats. De bedoeling van deze avonden is om aan het begin van het seizoen extra aandacht te besteden aan zowel de bestaande als de nieuwe leden en dat om meer en beter kennis te maken met elkaar. Deze ‘Inloop TCO/TVK dubbelspelavonden’ worden op wisselende doordeweekse dagen georganiseerd. Er zullen er in de eerste cyclus in totaal 5 zijn. Na de Voorjaarscompetitie volgt nog een cyclus van 5 avonden.

 

Laddercompetitie

Richard van Det heeft in het winterseizoen een laddercompetitie opgezet. Het bestuur omarmt dit initiatief van harte. Het principe van de laddercompetitie is eenvoudig: zet je naam op de lijst en daag andere spelers boven je uit om een plekje hoger op de ladder te komen. De uitkomst van de wedstrijd bepaalt wie er stijgt of daalt op de ladder.

Aanmelden voor de laddercompetitie kan eenvoudig via de link in de ontvangen leden mail. In dit document staat ook een link naar de Whatsapp groep en meer informatie over de spelregels.

In het verlengde van de laddercompetitie wordt er ook 2 Ladder-Zat middagen georganiseerd.

Er worden 4 banen van 13.00 tot 15.00 uur gereserveerd op  zaterdag 16 en 30 maart.  Er worden wedstrijden gespeeld van 40 minuten. We kunnen dan 12 ladderwedstrijden plannen. Eventuele speciale ladderregels volgen nog.

« Terug

» Nieuws archief