Nieuws

Aankomende activiteiten

Afsluiting KNLTB Voorjaarscompetitie voor de senioren

Als ook de vrijdagteams alle wedstrijden gespeeld hebben, sluiten we de KNLTB Voorjaarscompetitie gezamenlijk af met een onderling toernooi op zaterdag 22 juni 2024, 14.00, gevolgd door de huldiging van de kampioenen uit de competitie en een barbecue. Aanmelden (per team of individueel) kan t/m 18 juni a.s. via een mailtje naar competitie@tcotvk.nl , onder vermelding van de namen van de spelers die meedoen en van de personen die komen eten. Aan deelname toernooi zijn geen kosten verbonden; barbecue is € 18,50 p.p. Intro’s zijn ook welkom!

Amie – TCO/TVK Wisseltoernooi 

Zondag 30 juni 2024, 13.00-17.00 organsieren we samen met Amie het wisseltoernooi. Open voor leden van Amie en TCO/TVK, speelsterkte 7, 8 en 9. Maximum aantal deelnemers: 32 van Amie en 32 van TCO/TVK. Aanmelden kan via mail aan competitie@tcotvk.nl of via de inschrijflijst die vanaf 6 juni op het prikbord hangt. Inschrijving sluit 26 juni 22.00 uur. Inschrijfgeld € 3,50 p.p.; daarvoor krijg je een bon voor koffie + cake. Deelnemers worden ingedeeld op speelsterkte; iedereen speelt  3 rondes van 35 minuten.

Overdam 4 kids tenniskamp

Van 15 t/m 19 juli organiseert Tennispark Overdam weer het bekende Overdam 4 Kids tenniskamp, waar ook veel jeugdleden van TCO/TVK aan meedoen. Een onderdeel daarvan is elk jaar het ‘tennissen met volwassenen’. Tot nu toe bestonden die volwassenen voornamelijk uit leden van Amie, maar wellicht zijn er onder de leden van TCO/TVK ook mensen die het leuk vinden om enkele wedstrijdjes te spelen met en tegen enthousiaste kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 6 tot 16. Durf je die uitdaging aan en ben je dinsdagochtend 16 juli vrij? Geef je dan op bij Mieke Schuurmans van Amie, Miekeschuurmans11[at]gmail.com.

Interne competitie

Voor de mixcompetitie zijn bijna alle wedstrijden inmiddels wel gespeeld. De dubbelcompetitie is in volle gang en binnenkort start ook de inschrijving voor de interne singlecompetitie.

« Terug

» Nieuws archief