Nieuws

Interne competitie voor nieuwe leden

Dubbelcompetitie voor nieuwe leden

Om onze nieuwe leden (lid geworden in 2020 en 2021) de kans te geven meer mensen te leren kennen binnen de vereniging en ervaring op te doen met clubwedstrijden organiseren we een interne dubbelcompetitie. Ook degenen die al een aantal leden kennen, zijn van harte welkom om mee te doen. Zo raken ook de anderen sneller ingeburgerd binnen de club.

Het plan is om de competitie te starten op 1 mei. Er wordt gespeeld op 5 zaterdagmiddagen in mei. Ben je een keer verhinderd, geef dat dan tijdig door (denk bijvoorbeeld aan de meivakantie of het pinksterweekend). Dat betekent dus dat je je ook kunt inschrijven wanneer je niet alle zaterdagmiddagen beschikbaar bent.

Aanmelden voor deze competitie kan tot uiterlijk 25 april d.m.v. een mail naar jc@tcotvk.nl. Vermeld daarbij je naam, je speelsterkte (beginner/gevorderd, als je die weet ook je KNLTB-rating) en welke zaterdag je eventueel in de middag verhinderd bent. Je geeft je individueel op; de poules worden ingedeeld op basis van het aantal aanmeldingen.

Klaas-Jan Masker (voorzitter@tcotvk.nl; 06-30799316)

Marjan Doets (jc@tcotvk.nl; 06-22503142)

« Terug

» Nieuws archief